fredag 20 mars 2009

Trubbel

Ikväll tittade jag på Så ska det Låta och råkade höra låten Trubbel, men kunde inte placera vart jag hört den, av vem den sjungits, ... ja, när, var, hur helt enkelt.
Till sist mindes jag första sommaren med Parkteatern. Jag och en kompis gick och såg Richard Wolff i Vita Bergen, en underbar enmans-show med berättelser och trubadur-låtar om vartannat.
Så kikade jag på Youtube och hittade följande substitut:

Gruppintervju

Idag var inte bara min sista dag på Alfa, utan även intervju-dag på Lidl Sveavägen. Tanken är deltidsjobb och jag fick ett positivt intryckt så nu hoppas jag igen!

Under intervjun inträffade diverse konstiga saker:
Sak 1: Butikschefen viste inte vad Alfa Laval var för något, han hade inte alls hört talas om företaget tidigare. Bisarrt!

Sak 2: Någon ringde från dolt nummer så jag kunde bara lägga på utan att veta vem det var (jag hoppades inneligt på att det inte var Ikea som ringde om besked!). När jag kom ifrån intervjun hade jag ett meddelande i inkorgen och det visade sig vara från en journalist på Stockholm City. Hon hade läst ett inlägg som jag skrivit om provjobbning (förmodligen detta och kanske även detta) för ett tag sedan och höll som bäst på att skriva en artikel om det så kanske att jag inom en snar framtid är citerad i tidning...!

Sak 3: Det var en gruppintervju och vi var tre personer varav en kille och en tjej. Killen hade också jobbat som telefonförsäljare - på samma företag som jag jobbat på!

Sista dagen

Idag var min sista dag på Alfa Laval och det kändes rätt tråkigt. Det uppmuntrande - men på ett lite bisarrt sätt - var att de andra också tyckte att det var tråkigt: schyst att ha lämnat ett positivt avtryck!

Som tack fick jag en skål från Reijmyre. Den blå.