onsdag 29 oktober 2008

Över till Utmaningen

Jag blev ju utmanad av Åsa att berätta 7 alldagliga och/eller oväntade saker om mig själv, så nu är det alltså dags för det:

1. Skrytet. Inte helt oväntat löser jag en del korsord och sudokun och jag har klarat DN:s supersvåra sudoku 2 gånger. Väldigt stolt! Som en liten anekdot kan tilläggas att jag alltid löser framför TV:n eftersom det verkar lite slött att bara kolla på TV.

2. Skammen. Jag har extremt svårt för att komma sent, och det händer emellanåt att jag inte klarar av att åka iväg just på grund av detta, alltså blir jag hemma för att jag redan vet hur sen jag kommer bli.

3. Hånet. Jag är en sån som alltid läst mycket så numer är det enda som duger åt mig de tjocka, dammiga klassikerna. Jag kanske till och med hånar er andra lite eftersom ni inte satsar som jag gör...

4. Drömmen. När jag var liten - sådär lågstadieliten - gick det en kille i min klass som hette Magnus. Vi var födda på samma dag, samma år, och var rätt lika varandra också: blonda, blå ögon,... Ett tag trodde/hoppades jag att vi var ett tvillingpar som förväxlat med andra barn på BB.

5. Lasten. Jag köper emellanåt ett paket Hägen Darz Straberry Cheesecake och sitter framför TV:n och äter dirket ur förpackningen. Precis som i amerikanska filmer.

6. Skräcken. Generellt är jag den största djurmänniska du någonsin träffat, (bortsett från kryp eftersom jag inte ser dem som djur utan som kryp) men när det kommer till tvättbjörnar är jag inte lika ömsint. När jag var i nationalparken Foz do Iguaso i Brasilien blev jag nämligen lite anfallen av sådanna och sedan dess har inget varit sig likt.
Här kommer en liten bild som kan förstärka skräcken. Och låt dig inte luras av den lena pälsen!


7. Egenheten. Jag älskar gympaskor, bekväma och snygga. Jag har nästan alltid på mig gympaskor: sommare, vinter, vår, höst - spelar ingen roll. Om det regnar, till vardag, i goda vänner sällskap, på promenaden, på resan, ... Jag har till och med haft gympaskor till kjol på min farmors 70-årsfest. Hur bra som helst!

När jag nu inte känner så många som bloggar skickar jag bara vidare till Sofie.