fredag 13 mars 2009

Planerna

Här kommer en ny suma sumarun av de senaste dagarna göromål:

I tisdags provade jag på Afrikansk dans för första gången. Superkul! Man får släppa alla hämningar och bara dansa loss - trots att det var vad jag gjorde kan jag konstatera att jag inte var den vildaste och om en kvinna från t.ex. Nairobi såg mig skulle hon förmodligen tycka att jag var ganska lam - vilket var superkul. Jag ska försöka gå på det igen!

I onsdags var jag på gruppintervju på Ikea, Kungens Kurva. Det kändes bra för min del, men som alltid vet man ju inte vad intervjuarna tycker. Ialla fall har jag nästan en 50% chans att få jobbet då det är en del tjänster inför sommaren. Förhoppningen är att få stanna kvar på Ikea även i höst!

Igår, torsdag, tränade jag åter igen här på Alfa - gratis är gott! - och jag tror att de behöver mig. Förklaring: de är en rätt hög medelålder här så när jag är med sjunker den med rättså många år och de gör ju att de andra känner sig mer ungdomliga :)

Ikväll vankas teater för mig och Emelia. Stadsteatern bjuder Monsterkabinettet och förra helgen införskaffades biljetter! Vi hoppas även kunna klämma in mat, Gudrun och Granit.