fredag 16 maj 2008

Lite sand

Jag lyckades hitta en grym sida med bilder av sand (inte helt på egen hand, utan - igen - med hjälp av Metro) och länkar till den här under. Galet att lite sandkorn kan se ut som det gör här, det tror man inte, men så har man nu ytterligare ett exempel på att man inte ska dra alla över samma kant, eller vad det heter!

http://nanok.com/sand/http:/

Ni ska vet att jag efter en halvtimme av tjafs med datan för att göra en länk till sidan nu ger upp och låter intresserad själv kopiera och lägga länken i sökfältet.

Idag

Idag hade vi redovisningar av Kreativa arbeten i skolan. Helt sjukt vad bra alla är, tillsammans täcker vi upp alla kreativa områden som finns: noveller, stickningar, dikter, fotografier, bilder, lovsång, spel på internet, rap, egensydda kläder, ... ALLT!

På väg till skolan läste jag Metro och hittade ett rätt kul citat som kommer nu: "Vi pratar, och pratar, och pratar, och pratar. Och det vi pratar om, pratar vi inte om." - Vårdförbundets förhandlingschef Margareta Öhberg sammanfattar gårdagens möte med medlarna.

Och så vill jag ta med ett citat av Johannes "Blomman" Blomgren också, från idag: "Jag har gjort en sida - den är på internet." Rätt imponerande, eller hur? :)