måndag 16 mars 2009

Monster i dubbel bemärkelse

Så denna helg har varit ovanligt aktiv.
I fredag var jag och Emelia på Gudrun och Granit, och åt stadsteater-mat och var på stadteaterföreställning = Monsterkabinettet. Den visade sig vara en evolution av kvinnan, från Medea till Brittney med många skratt och dialoger. Emelia konstaterade att slutet var lite Kill Bill och övertydligt, och jag att monologerna och dialogerna i början var för många, men vi enades nog om att det var värt att se den, att pnegarna var rätt spenderade.



På lördagen efter jobbet åkte jag med pappa på Män som Hatar Kvinnor på Heron. Vilken hemsk film! Alltså, på ett hemska-scener-vis och inte ett hemskt-och-dåligt-vis. Jag tror så här lagon efterklokt att det hade vara toppen att läsa bok 1 och 2 först för att vara beredd på vad som skulle komma, handlingen och lite sånt, men att nu och för min del får det nog dröja några månader innan jag tar på mig att läsa böckerna.



Söndagen blev lung: jobb på dagen och en kväll hemma som avslutade med säsong 4 av Supernatural, en riktigt favvoserie som äntligen har dragit igång igen!