onsdag 18 juni 2008

En eminent vecka

Så här långt har veckan varit eminent!

Jag har provjobbat på ett bageri vid Odenplan och hoppas innerligt att jag ska få jobbet. Mycket trivsamt och roligt!
Efter det strosade jag runt på stan, köpte fina ballerina på Wedins - äntligen ett par i min storlek, svårt att ha 40,5 ska ni veta! - som inte var så dyra och dessutom hade jag 50% rabatt så det blev ännu billigare :)
Efter köpet och 5h utan mat blev det en lunchbuffé på Pizza Hut - inget jag gör om. Nästa gång ska jag helt enkelt beställa EN pizza som jag vet att jag gillar. Där satt jag iaf i en timme och bara såg mig omkring i lokalen, mycket angenämt att bara ta det lungt.
Efter lugnet var det dags att åka till jobbet.

Igår hade jag en annan trevlig dag. Den började hos sjukgymnasten med lite akupunktur, sedan åkte jag till stan med kompisen Jennie och strosade med henne. Vi gick runt på Söder helt planlöst. Skönt att inte ha krav!
Efter en lunch i en park jag aldrig kommer hitta tillbaks till fann vi en kinabutik på Ringvägen, där införskaffade vi lite kinagodis. Jennie köpte nån sorts jordnötter med choklad och något mer, och jag köpte Ginger Candy, "Top quality good taste" står det på asken :)
Efter allt strosande, var resultatet alltså, förutom kinagodiset, även en tröja från Stadsmissionen, och en Jamiroquai-CD införskaffad under Slussen-akvedukten.
På jobbet sedan fick jag möjlighet att briljera för en av inspiratörerna med min ordkunskap. Det gjorde nog min dag fullständigt!