fredag 23 januari 2009

Intervjuer, men inte mer...

Just nu flyter det verkligen på med jobbintervjuerna. Jag har fixat en för måndag (på Lidl) och en för tisdag (på Gröna Lund).
Ett steg tillbaks var dock att jag skulle få jobba med postutdelning på Alfa Laval under hela februari, ett vikariat, men så blev killens operation uppskjuten ergo hans sjukskrivning ergo mitt vik. Men de skulle höra av sig när det blev aktuellt så jag misströstar icke!
Däremot känns det som att det skulle vara lite kul om arbetsgivarna blev bättre på att höra av sig om man fått jobbet eller ej. Som det ser ut nu är det bara jag som får sitta och ringa åter till alla möjliga ställen och det enda svar jag får är att de ska höra av sig senast denna vecka men det händer ju inte.
Under dagen är det alltså planerat att ringa - förhoppningsvis min framtida arbetsgivare - på Sängjätten och se vad som hände med måndagens löfte om återringning.

Så avslutningsvis kommer ett tips till alla arbetsgivare som läser detta: ha en almanacka, gör en lucka på en timme eller två (beroende av hur många intervjuer du haft) där du skriv ned vilka som ska ringas upp. Följ sedan det som står i almanackan!