fredag 19 december 2008

Denna vecka

Måndag:
Träffade Therese för en hemma-hos-mig-lunch: pasta med kyckling-och majssås. Sedan Fredricspelet.
På morgonen hann jag minsann med en timmeslång promenad!

Tisdag:
Morgonen bjöd på filmvisning: svenska Darling som visade sig vara en ganska tragisk film. Dock lånades den på bibblan så det spelar inte så stor roll, då den var gratis.
På eftermiddagen övningskörde jag i Södertälje med trafikskolan. Dessutom trodde jag att jag skulle kunna få jobb på ett café i Centrum, men imorgon visar det sig inte gå...

Onsdag:
Jag har en intervju på Uniflex i Globen, det visar sig när jag kommer att det inte var för ett receptionsjobb jag sökt, utan bara för att de ska se vem jag är och om jag går att använda framöver. Weird!
Efter det blir det Subway-lunch (tonfisk-sub) och sedan en regnig promenad till arbetsförmedlingen expo på Sveavägen där de har rekrytering för "säljare" - alltså mest per telefon!
När jag kommer hem - utmattad - har jag fått mail från arbetsförmedlaren och det visar sig att jag inte kan få caféjobbet då jag inte är berättigad till praktik eller lönebidrag.

Torsdag:
Efter att i tisdags ha avbokat körningen idag har jag bara en intervju i Gustavsberg inplanerad. Granngården, och extra varannan helg. Den går bra och intervjuaren ska höra av sig imorgon om hur det gick!

Fredag:
En julmarknadsdag inplanerad med vännen Sofie B men när det regnar konstant och min sko gick sönder (= blöt högerfot) blev det bara den på/ovan Plattan, och Kungsträdgårdens. Sedan kikade vi lite i affärer och tog en sconesfika på Wayns Coffee. Trevligt!
Väl hemma ringer intervjuaren från igår och säger att jag är välkommen att kommer och skriva avtal på tisdag om jobbet fortfarande är intressant. Schyrre!

Och utöver detta lämnas frekvent CV:n in i bl.a. butiker och arbetsförmedlingens sida kan ingen bättre än jag just nu.