måndag 17 november 2008

B

B: När jag var ungefär 9-10 år gammal lyckades grannens syrra Daniella och en kompis till henne lura i mig och grannen, tillika min bästa vän (Diana), att det finns bananmaskar. De var ca. 3 cm tjocka och 10 cm. långa. Detta resulterade i att jag inte åt bananer på typ 5 år. Då jag en dag började tänka efter varför jag inte åt bananer och kom på anledningen var det bara absurdt ocj komiskt att det hållit i sig så länge.

Blå Porten

Idag var jag på en arbetsintervju på Blå Porten. Kan man tänka sig att jag kanske kommer att få jobba extra där under julen på deras julbord (alltså inte bordet...!).
Lite av det jag fick veta under intervjun var att man får ett fast schema, det var bra betalt (tyckte jag iaf), och han - interjuvaren - gick inte på cv:t utan mer på intervjun och hans känsla för ens personlighet.
Det som var lite surt var att han var sen, och när vi väl startat min intervju hade tjejen som skulle kommer efter mig redan dykt upp och det stressade nog på det hela lite.
I alla fall är hoppet inte helt ute och vi skulle höras igen redan denna vecka så man får ett snabbt svar och det är toppen!

Det börjar kännas som att jobbsökarna få konkurrens av mig med bloggandet nu när jag är arbetslös och bara söker jobb hela tiden.